Commpetent

Ontwikkel jezelf en inspireer anderen

 

Commpetent Training & Coaching is expert in het zoeken naar nieuwe wegen in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Dit doen wij samen met een krachtig netwerk van specialisten uit verschillende disciplines.

Onze klanten zijn professionals die bereid zijn verder te gaan dan alleen het behalen van doelstellingen uit een businessplan.
 

Filosofie

Onze filosofie is dat trainen op vaardigheden pas dan zin heeft als de deelnemer zichzelf vanuit innerlijke overtuiging wil ontwikkelen. Onze trainingen gaan daarom altijd een laag dieper en laten mensen met andere ogen naar zichzelf en de eigen drijfveren kijken.

Daarnaast geloven wij dat persoonlijke ontwikkeling samen hoort te gaan met directe praktische toepasbaarheid. Daarom maken wij in onze trainingen altijd de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk van de deelnemer.

 

Trajecten op maat

Vanuit onze filosofie klinkt het logisch dat Commpetent vooral maatwerktrajecten levert op het gebied van trainingen, (team)coaching en verandertrajecten.
 

Open inschrijving

Ook onze trainingen met open inschrijving stemmen wij echter af op de individuele deelnemer.
Dit bereiken wij o.a. door persoonlijke intakes, zodat ook hier iedereen het maximale rendement voor zichzelf behaalt.
 

Praktijkgericht

De trainingen van Commpetent zijn zeer interactief met veel oefening en een voortdurende vertaling naar de praktijksituatie van de individuele deelnemer.
Dit garandeert dat de deelnemers de nieuwe inzichten ook direct in praktijk kunnen toepassen.
 

Coaching

Op het gebied van coaching, werkt Commpetent met korte, intensieve en uitdagende trajecten.
Ook hier richten wij ons op de intrinsieke drijfveren van de coachee en het ervaren van de nieuwe mogelijkheden.
Of u nu kiest voor F2F coaching of voor BlendedCoaching, u kunt de nieuwe inzichten direct in praktijk toepassen. Deelnemers aan onze coaching trajecten horen dan ook steevast positieve reacties uit hun omgeving.
 

Erkenning

Commpetent is als internationaal erkend opleidingsinstituut aangesloten bij de ABNLP
De trainers zijn daarnaast aangesloten bij de NVNLP