Commpetent trainers

Samen met u aan de slag

 

Commpetent werkt samen met een krachtig netwerk van excellente trainers uit verschillende disciplines. Op deze pagina vindt u een korte introductie van de hoofdtrainers.

 

Enthousiasmerend, toegewijd en resultaatgericht

Ellen Reuzenaar

Ellen vindt het belangrijk mensen te versterken om van daaruit hun omgeving te inspireren. Zij weet kracht en kwetsbaarheid met elkaar te verbinden, waarbij zij tot nieuwe stappen uitnodigt.

‘’In mijn werk ben ik altijd weer geraakt wanneer mensen de moed hebben om de thema’s van hun leven aan te gaan en daarbij trouw te zijn aan zichzelf, in contact met de ander’’.

Ellen is echtgenote en moeder van een zoon en een dochter. Professioneel vervulde zij verschillende commerciële- en management functies in de ICT-branche. Zij heeft een sterke affiniteit met het begeleiden van organisaties en de mensen die de organisatie vormen.

Het laatste decennium is zij actief in training, individuele coaching en team coaching op de gebieden van leiderschap, management en persoonlijke ontwikkeling. Zij begeleidt management teams in het definiëren van een nieuwe koers en het succesvol implementeren van verandertrajecten.

Haar programma’s kenmerken zich door een pragmatische aanpak en zijn geheel toegespitst op de ‘taal’ en werkwijze van de organisatie. Hierbij heeft zij veel aandacht voor het in de praktijk brengen van de verworven inzichten. Ellen is een internationaal gecertificeerde NLP trainer en is geschoold in Transactionele Analyse (TA), Systemisch werk, Oplossingsgericht werken, Team coaching en Systemisch werk.

 

Creatief, energiek en inspirerend

Cor Rovan

Cor vindt het belangrijk dat mensen de kans nemen zichzelf een leven lang te blijven ontwikkelen, als persoon te blijven groeien en van daaruit een waardevolle bijdrage aan gezin, organisatie en samenleving te leveren. Hij is creatief, motiveert, staat open voor nieuwe inzichten en onderzoekt voortdurend nieuwe mogelijkheden.

Cor is vader van twee dochters en een zoon. Hij heeft een onderwijskundige achtergrond en heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven als consultant, account manager, trainer en coach. Cor is internationaal gecertificeerd NLP trainer en is daarnaast opgeleid in Transactionele Analyse (TA), Systemisch werk en Oplossingsgericht werken.

Hij verzorgt sinds 1998 trainingen en (team)coaching in binnen- en buitenland op o.a.de gebieden van leiderschap, commerciële vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Zijn kernwaarden zijn: persoonlijke groei, insluiting, integriteit, en resultaat.

Een van zijn sterke kanten is dan ook de creatie van een optimale leeromgeving via een sfeer van motivatie, energie, vertrouwen en humor waardoor deelnemers zich uitgenodigd voelen nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en concrete stappen te zetten.